Växtodlingssäljare till Växjö

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Vi söker nu en engagerad och driven växtodlingssäljare till region Väst som ingår i Division Lantbruks försäljningsorganisation. Är du redo för din nästa utmaning inom försäljning? Har du ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket? Då är detta något för dig!  

Det här kommer du att göra

Som växtodlingssäljare får du en viktig roll inom vår försäljningsorganisation. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för växtodlingsförsäljningen i ett eget säljområde med både befintliga kunder och en marknad att bearbeta. En annan central del i arbetet är att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter för en långsiktig och lönsam relation. Du säljer våra produkter och tjänster på ett lönsamt sätt och identifierar kundernas/lantbrukarnas behov för att generera ökad försäljning. Som växtodlingssäljare ingår du i ett team där vi aktivt arbetar med handlingsplaner, mål och regelbunden uppföljning. Du arbetar självständigt under eget ansvar där du planerar för att effektivt uppnå dina egna, teamets, avdelningens och företagets mål.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket
  • Någon form av eftergymnasial lantbruksutbildning eller kunskaper genom längre erfarenhet inom området
  • Kunskaper som ger dig förutsättningar att sälja produkter som lantbrukaren behöver för sin verksamhet

Du är:

  • Öppen, positiv och har förmåga att skapa kontakter
  • Energisk och handlingskraftig.
  • Resultatinriktad och har förmodligen även ett korn av tävlingsinstinkt som driver dig till att göra bra affärer och åstadkomma resultat


Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Som växtodlingssäljare kan vi erbjuda dig ett spännande arbete där du blir en viktig del i vårt team. Vi ser också mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant? 
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 20 mars 2020. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta regionchef Bengt Karlson på telefon 0706470217. Vi ser fram emot din ansökan!

Contact

Bengt Karlsson
Phone: +46 10-5562901 Phone: +46 070-6470217

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.