Styr- och reglertekniker till Lantmännen

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Nu söker vi på Lantmännen en styr- och reglertekniker till vår pannkaksfabrik i Laholm, där vi dagligen producerar ca 650 000 pannkakor. Vi arbetar med hög automationsgrad såsom robotar och PLC-system och du kommer vara en viktig nyckelspelare gällande tekniska förändringar och förbättringar inom anläggningen. Vårt mål är att göra positiv skillnad inom livsmedel och nu söker vi dig som vill vara med på resan!
 

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du arbeta brett inom styr- och reglerteknik, där du kommer att ha ett tätt samarbete med anläggningens elektriker och underhållstekniker. Du spelar en nyckelroll i tekniska förändringar och förbättringar som sker i anläggningen. Du kommer huvudsakligen arbeta med att felsöka, underhålla, förbättra och förnya anläggningens alla olika styrsystem för att optimera tillgänglighet, effektivitet och underhållskostnader. Andra arbetsuppgifter som ingår är bland annat att skapa applikationer, systemtekniska utredningar, CE-märkning och säkerhetssystem. Du kommer ingå i ett härligt och handlingskraftigt team om 7 personer. Teamet har en bred kunskap inom industriteknik och ett stort engagemang för vad vi gör. 

Vi söker dig som har:

  • Utbildning och/eller erfarenhet i styr- och reglerteknik med inriktning mot processindustri
  • Meriterande om du har kunskaper i Siemens och Omrons programmiljöer
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom livsmedelstillverkning

 

Som person ser vi att du är engagerad och har en god förmåga att driva, strukturera och planera ditt arbete. Vi tror därför att du är självgående, noggrann och kreativ i ditt arbete samt är initiativtagande. Vidare ser vi också att du är en lagspelare som tycker om att samarbeta med andra och vill vara en del av ett team. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrig information

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Placeringsort: Laholm

Kontaktperson: Ivan Flodgren, Underhållschef

 

Senaste ansökningsdag är: 2020-02-28. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.