Säsongsarbetare Laboratorium, Svalöv

Business area/Company
Place:

Laboratoriet i Svalöv tillhör Lantmännen Lantbruks växtförädling. Här analyseras bl.a. raps, vete, korn, havre, åkerbönor, vallväxter och Salix. Här utförs också ackrediterade analyser för avräkning.


Det här kommer du att göra
Under skörd behöver analysverksamheten förstärkas. Arbetet innebär i huvudsak analyser av något enklare karaktär. Du kommer att jobba hos oss under hela skördekampanjen. En tidsperiod som på laboratoriet normalt pågår från sen juli till mitten av oktober.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

-          Intresse för analyser och laboratorieverksamhet.

-          Intresse för växtförädling och grödor.

-          Troligen erfarenhet av analysarbete för bedömning av kvalitet i någon av berörda grödor sedan tidigare.

Du är:

-          Noggrann

-          Driven

-          Flexibel

-          Minst 18 år


Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.


Vi erbjuder dig
Ett spännande och utvecklande säsongarbete. Du arbetar vardagar, dagtid, viss övertid kan förekomma. Lön och övertidsersättning utbetalas enligt centralt avtal med Kommunal.


Låter det intressant?
Vi hoppas det! Ansök senast den 30 april men vi tillämpar löpande urval så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Har du frågor är du välkommen att kontakta Laboratoriechef Rikard Westbom på 010-5560374.

Contact

Rikard Westbom
Phone: +46 10-556 03 74

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.