Resurspoolsmedarbetare till vår Färdigmatsfabrik

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Resurspool till Lantmännen Cerealias färdigmatsfabrik i Järna

Vill du få chansen att arbeta med högkvalitativa livsmedelsprodukter och kända varumärken som AXA, Start!, Kungsörnen Pasta och Gooh? Letar du efter ett aktivt jobb i produktionsmiljö där du får samarbeta med trevliga kollegor och en möjlighet att påverka? Då har vi tjänsten för dig! Sök tjänsten och bli en del av vår resurspool!  

Det här kommer du att göra
Som en del av vår resurspool kommer du att arbeta vid behov i vår produktion. Arbetet kommer att kunna variera mellan våra olika avdelningar kök, logistik, linje och paketering beroende på din tidigare erfarenhet och vilja att utvecklas.

Tjänsten är en timanställning med arbetstider som kan variera under vår ordinarie produktionstid mån-fre 06:00-22:35, ev lämpligt att kombinera med studier eller annan deltidssysselsättning. Det finns goda möjligheter till längre anställning om arbetet känns rätt.  

Det här behöver du för att lyckas och trivas

 

Du har

 

  • Grundläggande datorkunskaper

  • Goda kunskaper i svenska

  • Gymnasial utbildning

  • Meriterande är tidigare erfarenhet från livsmedelsarbete, men ej ett krav

 

Du är

  • Noggrann, organiserad och gillar att planera ditt arbete

  • Ansvarstagande med en förmåga att arbeta självständigt och till viss del ta egna beslut om det behövs utan att tumma på uppsatta rutiner

  • En person som gillar när det händer saker och att arbeta i högt tempo under perioder

  • En glad och positiv lagspelare som vill vinna dagen varje dag!

 

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

 

Vad vi kan erbjuda dig

På Siten i Järna är vi ca 200 medarbetare totalt vilket gör att beslutsvägarna är korta och du har stor möjlighet att vara med och påverka. Hos oss får du ett socialt och aktivt arbete med härliga kollegor, goda utvecklingsmöjligheter på denna eller någon av våra andra fabriker på samma site. På Cerealia är vi stolta över våra produkter, kvalitén och vårt hållbarhetsfokus. Vi lever vår vision ”Från jord till bord” varje dag!

 

Så här ansöker du

Är du kandidaten vi letar efter? Skicka in din ansökan utan CV genom att svara på några enkla frågor så snart som möjligt, vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

 

Sista ansökningsdag är 2020.03.31, men vi behandlar löpande inkomna ansökningar och processen kan komma att avslutas tidigare. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta produktionsledare Anna Stark 076-1414938, Anton Brännmark 072-2418529 eller Lars Bjelkmark 076-6962646. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Contact

Anna Stark
Phone: +46 10 5560768 Phone: +46 76 1414938

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.