Processoperatör, Norrköping

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Processoperatör till Speditionsverksamheten, Norrköping

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.
I Norrköping har speditionsverksamheten vuxit det senaste året. Vi söker därför nu ytterligare fyra st. processoperatörer.

Det här kommer du att göra
Som processoperatör på speditionsavdelningen är du en viktig del i det dagliga logistikflödet. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att arbeta med in- och utgående material med hjälp av hjullastare, skeppslastare samt styrning och övervakning med styrsystem. Arbetet kan ibland vara fysisk krävande då arbetet även innebär rengöring och underhåll av maskiner.

Arbetet kommer vara förlagt på tvåskift.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Genomgått minst 3-årigt gymnasium
  • Erfarenhet av att köra hjullastare och har hjullastarkort, C2
  • Förståelse för säkerhet på arbetsplatsen
  • Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system.
  • Lätt för att läsa in och förstå anvisningar

Du är:

  • Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ
  • Praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse
  • Kommunikativ och trivs att arbeta i team
  • Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen

Du delar våra värderingar; helhetssyn, öppenhet och handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig
En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Norrköping och du rapporterar direkt till driftschefen för Spannmål.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 28 februari 2020. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Alexander Larsson, Driftschef Spannmål Norrköping på 010-556 17 92. Vi ser fram emot din ansökan!

Contact

Alexander Larsson
Phone: +46 105561792 Phone: +46 722049737

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.