Piggforsäljare, Kristianstad

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Nu söker vi en engagerad och driven Piggforsäljare med ett genuint intresse för grisar, foder och affären.

Det här kommer du att göra

Som Piggforsäljare får du en viktig roll inom foderenheten. Du arbetar med både befintliga kunder och bearbetning av nya. En central del i arbetet är att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter för en långsiktig och ömsesidig relation. Du säljer våra produkter och tjänster på ett lönsamt sätt och identifierar kundernas/lantbrukarnas behov för att generera ökad försäljning. Vår målsättning är att vara grisförtagarnas främsta partner i foderaffären. Som säljare ingår du i ett team med Piggforsäljare som aktivt arbetar med mål, handlingsplaner, och regelbunden uppföljning. Tillsammans arbetar vi också med utveckling av nya produkter och tjänster.

Du ansvarar för Lantmännens försäljning av Piggfor-produkter i framför allt östra och södra Skåne samt delar av Blekinge. Du arbetar självständigt med eget ansvar där du planerar för att effektivt uppnå dina egna, teamets, avdelningens och företagets mål. Självklart arbetar du också i nära samarbete med övriga Piggforsäljare i regionen samt i hela landet. Du rapporterar till försäljningschefen för Piggfor.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett genuint intresse för djur, foder och lantbruk
  • Viljan och drivet att utveckla affären
  • Relevant lantbruksutbildning och/eller erfarenhet inom området
  • Kunskaper om foder och nutrition
  • Troligen erfarenhet av försäljning.

Du är:

  • Öppen och modig med förmågan att bygga relationer
  • Nyfiken och passionerad
  • Självständig och engagerad
  • Resultatinriktad och med en tävlingsinstinkt som driver dig till att göra bra affärer och åstadkomma resultat

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett härligt och kompetent säljteam. Som säljare hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ser också mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Tjänsten är tillsvidare med placering i Kristianstad.

Låter det intressant? 

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 8 mars. Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Zeljko Susic, försäljningschef Piggfor på zeljko.susic@lantmannen.com eller 010-556 37 69.

Vi ser fram emot din ansökan!

Contact

Zeljko Susic
Phone: +46 105563769 Phone: +46 702205692

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.