Medarbetare reskontran, Malmö

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag.  Nu söker vi två medarbetare till Lantmännens ekonomiavdelning och reskontran.

Det här kommer du att göra
Att arbeta inom Lantmännens Ekonomiavdelning innebär ett brett spektrum av arbetsuppgifter och kunskaper inom ekonomi. Medverka och utföra betalningsprocesserna, både inkommande och utgående betalningar. Vara behjälplig till vårt Backoffice gällande betalningar och supportfrågor. Ha kunskap gällande avstämningar av konton, boksluts kontroller mm. En annan viktig del är att arbeta med kontinuerliga förbättringar genom att utveckla rutiner som har potential att förbättras, endera av att de är bristfälliga eller ineffektiva.

Du blir en del av Lantmännens ekonomiavdelning där du i din vardag jobbar i ett reskontrateam där ni driver frågorna tillsammans. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt huvudkontor i Malmö.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

 Du har:

-       Akademisk examen eller motsvarande inom ekonomi

-       Erfarenhet av löpande redovisning och/eller reskontrahantering, gärna i Shared Service Center-kontek

-       Erfarenhet av M3 och olika banksystem ses som meriterande

-       Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

-       Goda kunskaper i användande av excel.

Du är:

-       Analytisk i ditt sätt

-       Serviceinriktad – tycker om mötet mellan människor och kan skapa goda relationer

-       Ansvarstagande och mån om att leverera arbete av hög kvalitet till våra kunder

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online. Sista ansökningsdagen är den 28 februari 2020. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta My Cervin, Head of subledgers, 010-556 07 01.Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder idag och undanber oss kontakt med rekryteringsföretag.

Contact

My Cervin
Phone: +46 10-5560701

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.