Maskinförare till Bjertorps Egendom

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Till Bjertorps Egendom söker vi nu en säsongsanställd maskinförare.

Det här kommer du att göra
Bjertorps Egendom är Lantmännens försöksgård i västra Sverige. Förutom växtodlingsförsök driver vi ett modernt växtodlingsjordbruk, omfattande 880 ha åker med i huvudsak utsädesodlingar. På uppdrag av Nötcenter Viken AB sköts dessutom växtodlingen på Vikens Egendom. Som maskinförare hos oss består arbetsuppgifterna till stor del av jordbearbetning, vallskörd, transport och lastmaskinskörning. Även allmänt underhåll och andra på en gård förekommande arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Det här behöver du för att lyckas och trivas


Du har:

-          Jordbruksutbildning

-          B-körkort

Du är:

-          Van vid och intresserad av moderna maskiners handhavande och skötsel

-          Noggrann och ordningsam

-          Lätt att samarbeta med

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig
En säsongsanställning för säsongen 2020, med tillträde 1 april fram till 31 oktober, alternativt enligt överenskommelse. Hos oss får du möjligheten att jobba med en modern maskinpark och ny teknik. Totalt driver vi ca 1250 ha åker och är fem heltidstjänster. Boende kan ordnas på gården. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 20/2–2020. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Driftsledare Kjell Carlsson, på 010–5562825 eller kjell.carlsson@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Contact

Kjell Carlsson
Phone: +46 010-5562825

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.