Kesätöihin leipomoon!

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Have an appetite for more?

 

Vietä mukava kesä kädet taikinassa ja hae Vantaan leipomoomme kesätöihin! Haemme kesätyöntekijöitä ajalle 4.5.–25.9.2020 (tai sopimuksen mukaan). Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn elintarvikealan edelläkävijäyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

 

Kesätyöntekijöiden työtehtävät ovat monipuolisia leipomotuotannon tehtäviä. Työnkuva muokkautuu osaamisesi ja aiemman työkokemuksesi perusteella.  Odotamme Sinulta kuitenkin

*oma-aloitteesuutta

*ahkeruutta

*innostusta tehdä herkullisia tuotteita yhdessä 

Työskentely tuotannossa edellyttää valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön sekä yli 18 vuoden ikää. Laskemme eduksi leipomoalan opinnot ja tutkinnon, myös aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassi ovat hyödyksi. 

Hae 29.2.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, eli toimi nopeasti!

 

Tarjoamme Sinulle paikan uraleipomossa! Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen Sinua kasvamaan ja haastamaan meitä, ja samalla myös itseäsi. Me olemme porukka, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Kuulut innostuneeseen ja kansainväliseen tiimiin Vantaan Petikossa, jossa saat mahdollisuuden tutustua fast food-toimialan leipomotuotteisiin kokonaisvaltaisesti.  Oletko yksi meistä?

 

Contact

Jan Savolainen
Phone: +358 405532997
Mauritz Almari
Phone: +358 400881805

Lantmännen Unibake on kansainvälinen leipomoalan konserni, joka valmistaa leivonnaispakasteita ja tuoreita leipomotuotteita ammattikeittiöille ja vähittäiskaupalle. Tuotteemme ovat uunituoreita silloin, kun kuluttajat niitä tarvitsevat kellonajasta tai maanosasta riippumatta. Tavoitteenamme on tehdä leivästä asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa laadukkailla tuotteilla ja huippuluokan ratkaisuilla, jotka ovat vastuullisesti ja kestävällä tavalla tuotettuja sekä korkeiden elintarviketurvallisuusstandardien mukaisia. Tuotemerkkejämme ovat muun muassa Schulstad Bakery Solutions, Vaasan ja Vaasan Kotiuunin. Lantmännen Unibaken pääkonttori sijaitsee Tanskassa ja sillä on 37 nykyaikaista leipomoa eri puolilla maailmaa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto kansainvälisesti on EUR 1,1 miljardia ja sen palveluksessa työskentelee 6 000 henkeä yli 20 maassa. www.lantmannen-unibake.fi