Henkilöstökoordinaattori

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 25 000 ruotsalaista maanviljelijää, meillä on yli 10 000 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa. Liikevaihtomme on noin 37 miljardia Ruotsin kruunua. Pyrimme peltoresursseja ja erityisesti viljaa hyödyntämällä edistämään maatalouden elinvoimaisuutta. Parhaiten tunnettuja tuotemerkkejämme ovat AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Vaasan, Finn Crisp ja Bonjour. Yhtiömme perustan muodostavat osaaminen ja arvot, joita omistajamme ovat kehittäneet vuosikymmenien ajan. Vahva panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä koko arvoketjun kattava liiketoiminta varmistavat, että voimme toimia vastuullisesti aina pellosta pöytään.

Lisätietoa www.lantmannen.com

 

Haemme Kotkan tehtaallemme

 

Henkilöstökoordinaattoria

 

tukemaan tuotannon esimiehiä työsuhteen elinkaareen liittyvissä kysymyksissä. Vastaat henkilöstöhallinnon ohjeistusten laadinnasta ja päivityksestä sekä HR-raportoinnista ja sen kehittämisestä. Avustat myös rekrytointiprosessissa, erilaisissa koulutuksiin liittyvissä asoissa. Tehtävää voidaan laajentaa valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

 

Odotamme sinulta kokemusta henkilöstöhallinnon monipuolisista tehtävistä erityisesti työsuhdeasioiden hoidosta ja/tai AMK-tutkintoa. Sinulla on itsenäinen ja analyyttinen työskentelyote, asiakaspalveluasennetta ja uskallat tarttua ripeästi vaikeisiinkin haasteisiin. Tehtävä edellyttää hyviä kommunikointitaitoja niin suomen kuin englannin kielellä. Eduksi katsotaan HR-järjestelmien, -prosessien ja -työkalujen tuntemus ja kokemus.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja näköalapaikan kansainväliseen liiketoimintaamme. Lisätietoja tehtävästä antaa 20.1. klo 9 - 11 ja 24.1. klo 13 - 15 henkilöstöpäällikkömme Katri Väisänen, puh +358 40 195 1486 tai sähköpostilla katri.vaisanen@lantmannen.com.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi hrcerealiafi@lantmannen.com viimeistään 28.2.2020. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

 

 

 

Contact

Katri Väisänen
Phone: +358 401951486 Phone: +358 401951486