Driftingenjör, Agroetanol Lantmännen

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

 

Vill du vara med och bidra till ett bättre resursutnyttjande, ett mer hållbart samhälle och till en grönare framtid? Vill du jobba i en dynamisk och spännande miljö med ett stort ansvar och inflytande? Vi söker en Driftingenjör till vår anläggning i Norrköping.

 

Det här kommer du att göra

Som driftingenjör kommer du tillsammans med en andra ingenjörer ansvara för daglig drift, kvalitet och förbättringsarbete vid framställning av etanol, proteinfoder samt hantering av alternativa råvaror. I rollen ingår att stödja och vägleda ingenjörer och operatörer i deras arbete samt att delta i daglig problemlösning, i så väl som utvecklings- och förbättringsprojekt. Du kommer att rapportera till Driftchefen. Du erbjuds ett arbete med stort ansvar och frihet med goda möjligheter att utvecklas.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har

  • Erfarenhet från att ha arbetat som Driftingenjör eller liknande i en process- eller tillverkningsindustri
  • Gärna högskole-/universitetsutbildning
  • Tidigare erfarenhet utav kvalitets- och förbättringsarbete. Gärna certifierad och kunnig inom LEAN, 5S, Six sigma etc.
  • Goda språkkunskaper i både svenska och engelska

Du är

  • En problemlösare som uppskattar viss komplexitet samt förbättringsarbete
  • Flexibel och kan med enkelhet anpassa dig i växlande situationer
  • Initiativtagande och beslutsför, samtidigt som du tar stöttning vid behov
  • Positiv samt bidrar till och värdesätter samarbete

 

Vad vi kan erbjuda dig

Lantmännen Agroetanol är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle. Samt att du kommer inneha alla fördelar som följer med att vara en del av Lantmännens stora jordbrukskooperativ.

Together we reimagine the world of grain.

 

Så här ansöker du

Är du kandidaten vi letar efter? Ansök redan idag, men senast den 19 februari 2020. I processen kommer det ingå både intervjuer och tester. Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mikaela Schönström, Talent Acquisition Manager på mikaela.schonstrom@lantmannen.com

 

Contact

Mikaela Schönström

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderi för produktion av spannmålsbaserad etanol samt en av Sveriges största tillverkare av foderprodukter och koldioxid. Vi har en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder kr.